Naam: Roxanne Moerer
Functie: Verpleegkundig specialist en zorgcoördinator
Afdeling: FACT Delft


Wat doe jij dagelijks?
Mijn functie als verpleegkundig specialist bevindt zich in feite tussen de verpleegkundige en de psychiater. Ik heb een eigen caseload en fungeer voor mijn patiënten als ambulant behandelaar. Ik behandel en begeleid hen vanuit het FACT team, dit valt onder de specialistische GGZ. Patiënten die thuis wonen of dakloos zijn worden bij ons aangemeld. De psychiater blijft hoofdbehandelaar, maar als verpleegkundig specialist mag ik bijvoorbeeld ook medicijnen voorschrijven. Daarnaast ben ik ook zorgcoördinator en bewaar ik samen met mijn collega het overzicht over de aanmeldingen van patiënten en zorg ik voor innovatie binnen het team. Als extra werkzaamheden geef ik lessen of trainingen, zowel aan collega’s als ook op bijvoorbeeld hogescholen.


Wat maakt het prettig werken bij GGZ Delfland?
De sfeer binnen GGZ Delfland is prettig en gemoedelijk. De lijnen zijn kort en je kent veel collega’s omdat we niet heel groot zijn. Er zijn ook veel ontwikkelmogelijkheden.


Wat zoeken we in een nieuwe collega?
Vakmanschap staat voor mij centraal. We zoeken collega’s die zich willen blijven ontwikkelen, die onderzoek interessant vinden en hun kennis ook willen delen. Hier kunnen we als collega’s maar ook als organisatie van profiteren. Flexibiliteit en het brengen van nieuwe, frisse ideeën zijn voor mij ook van belang. Tot slot vind ik werkplezier onmisbaar. Voor jezelf, maar ook voor je collega’s. Als je net als ik met plezier naar je werk komt, is het nooit saai!