Naam: Jasper de Haan
Functie: Hoofd bedrijfsvoering
Afdeling: Leerhuis


Wat doe jij dagelijks?
De kern van mijn werk is verbonden met de interne bij- en nascholing. Hoe help ik -samen met het team van het Leerhuis- om de kennis van de medewerkers van GGZ Delfland op doelmatige wijze te vergroten?  De organisatie van de opleidingen en bijbehorende financiën is een ander boeiend aspect van mijn werk.. Verder ben ik ook projectmanager op het gebied van innovatieve verandertrajecten. Denk dan aan gerichte inzet van apps, of een project waarin ik de medewerkers van een poli help om  zelf hun eigen werkproces verbeteren.


Wat maakt het prettig werken bij GGZ Delfland?
Ik vind de schaalgrootte heel prettig, we zijn niet te groot en niet te klein. Hierdoor heb je veel afwisselende taken binnen je functie en zit je dicht op het resultaat. We hebben een toegankelijke cultuur, collega’s zijn goed bereikbaar en je kunt overal terecht met vragen.


Wat zoeken we in een nieuwe collega?
Je moet zelfstandig en creatief zijn, een gedreven vakman (of –vrouw!) die verder kijkt dan alleen het hier en nu. Het is belangrijk dat je nieuwsgierig blijft en de toekomst van de GGZ met vertrouwen tegemoet ziet.