Naam: Jacqueline Kuperus

Functie: Secretaresse

Afdeling: ambulant ouderen NWN

 

Wat doe jij dagelijks:

Ik ben secretaresse voor de afdeling ouderen ambulant NWN. Dit doe ik vanuit onze locatie in Schiedam. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn gevarieerd. Ik houd me bezig met o.a. het inplannen van intakegesprekken en behandel afspraken voor onze cliënten. Voordat ik een intake gesprek inplan heb ik telefonisch contact met de cliënt om uit te vragen als ze op die datum kunnen komen en of ze in staat zijn om zelfstandig naar onze locatie te komen. Als dit niet lukt, kan ook een huisbezoek gepland worden. Na de intake komt het verslag en de verwijsbrief. Als dit verwerkt is, maak ik in ons systeem een zogenaamd ‘zorgpad’ aan. Dit houdt in dat er een specifieke behandelingen worden gestart. Daarbij zorg ik dat correspondentie met verwijzers, familieleden van de patiënt en andere betrokkenen goed verloopt. Soms bellen patiënten mij met vragen omtrent medicatie of om afspraken te plannen. Ook heb ik contact met familie, die zich soms zorgen maken om een patiënt. Alles moet goed en nauwkeurig worden ingevoerd in het systeem omdat hier strenge eisen voor gelden. Als een behandeltraject wordt afgesloten check ik of alles correct is ingevoerd en haal zogenaamde foutmeldingen eruit, DBC en dossier kunnen dan gesloten worden. Naast deze werkzaamheden zorg ik ook dat vakanties en verlof van medewerkers goed worden bijgehouden in ons roostersysteem. Ik ben dus ook roosteraar!

 

Wat maakt het prettig werken bij GGZ Delfland:

GGZ Delfland is een sociale en maatschappelijk bewuste organisatie die zich breed inzet voor zijn patiënten, zowel jong  als  oud.  De specifieke doelgroep waarvoor ik werk (ouderen) is een kwetsbare groep die in meerdere opzichten afhankelijk is van de hulpverlening. Mijn ervaring is dat de patiënten dankbaar zijn als je voor ze klaar staat en  meewerkend zijn als het gaat om het maken van afspraken. Ook de locatie ‘de Stadhouder’ is een prettige plek om te werken. Er is veel groen en ruim plek om te parkeren. Binnen het behandelcentrum hangt een plezierige en veilige sfeer.  Op de wandelgangen is er een gemêleerde groep te vinden van patiënten die een afspraak hebben, familieleden van patiënten en collega’s. Dit geeft levendigheid en dynamiek in het gebouw. 

 

Wat zoeken we in een nieuwe collega:

Het is belangrijk dat je als medewerker van GGZ Delfland echt een drive hebt om de organisatie verder te ontwikkelen en zodoende de beste zorg te kunnen geven aan de patiënten. Het is fijn als een nieuwe collega meedenkt in het verbeteren van werkprocessen en niet alleen naar de eigen werkzaamheden kijkt, maar ook het belang van de organisatie in het vizier houdt. Daarbij is het belangrijk dat je als collega’s elkaar motiveert en stimuleert.