Naam: Gaby Binnendijk
Functie: Activiteitenbegeleider en ITB (Individueel trajectbegeleider)
Afdeling: DOEL


Wat doe jij dagelijks?
Ik werk twee dagen per week als activiteitenbegeleider op onze locatie in ’s Gravenzande. Hier vindt inloop plaats, maar ook cursussen en andere activiteiten. Ook zoeken we steeds vaker samenwerkingsverbanden in de wijk op, zoals met een verzorgingstehuis waar we koffie gaan schenken of de tuin verzorgen. Verder ben ik twee dagen per week ITB’er (Individueel trajectbegeleider) en begeleid ik vanuit een eigen caseload een groep cliënten op het gebied van activering richting vrijwilligerswerk, dagbesteding, opleiding of een reguliere arbeidsplaats. Dit doe ik vanuit onze locatie in Naaldwijk.


Wat maakt het prettig werken bij GGZ Delfland?
Er wordt goed gekeken naar je kwaliteiten. Ook je eigen wensen kun je inbrengen en hier wordt veel rekening mee gehouden. Zo is mijn “duale functie” ook gecreëerd. De sfeer is open, je kunt altijd hulp vragen en van alles bespreken. Je wordt als medewerker gewaardeerd en de collega’s zijn hartstikke leuk.


Wat zoeken we in een nieuwe collega?
Je moet zorgzaam zijn, duidelijk je grenzen kunnen aangeven en stevig in je schoenen staan. Ook moet je in staat zowel positieve als negatieve feedback te kunnen geven en ontvangen. En niet bang zijn om creatief en origineel te zijn, want hier liggen de kansen.