Naam: Cindy Meijrink

Functie: Facilitair Coördinator
Afdeling: Facilitair Bedrijf en Vastgoedbeheer


Wat doe jij dagelijks?
Ik ben aanspreekpunt op diverse facilitaire zaken, zoals schoonmaak/hygiëne, eten en drinken, linnenvoorziening, ongediertebestrijding, receptiediensten, huisvesting, interne logistiek en evenementen. Ik houd me bezig met planning en het bewaken van de kwaliteit. Wanneer er klachten zijn bespreek ik die met betrokkenen. Om dit te doen onderhoud ik veel contacten met zowel leveranciers als collega’s van verschillende afdelingen. Wanneer er wijzigingen zijn, verwerk ik deze in de processen en ik ben bezig met het signaleren van verbeteringen en innovaties


Wat maakt het prettig werken bij GGZ Delfland?
Werkplezier staat bij mij op nummer 1. Bij ons wordt heel hard gewerkt, maar ook veel gelachen. We zijn een hecht team en kunnen op elkaar rekenen. Je kunt elkaar ook gemakkelijk vinden en zaken bespreekbaar maken. En er is veel mogelijk, er is veel vrijheid in het regelen van je werkzaamheden.


Wat zoeken we in een nieuwe collega?
Je moet ruimdenkend zijn, niet alleen maar volgens vaste procedure naar zaken kijken. Je moet een echt “mensenmens” zijn, ook wanneer je niet direct met patiënten werkt. Je moet je altijd bewust zijn van het belang van de patiënt en de zorg die wij bieden. Verder moet je mee willen denken en vooral ook niet bang zijn om je uit te spreken.