Naam: Ashna Rambaran Mishre
Functie: Coördinator Stafbureau
Afdeling: Stafbureau


Wat doe jij dagelijks?

Eén van de kerntaken van het stafbureau is het volgen van landelijke ontwikkelingen in de zorg en deze vervolgens beoordelen: wat betekent dit voor GGZ Delfland? Hierbij kun je denken aan wet- en regelgeving of landelijk beleid van o.a. VWS en GGZ Nederland, dat verandert, maar ook eisen die onze financiers stellen aan de kwaliteit van zorg, zoals zorgverzekeraars en gemeenten. Samen met de Raad van Bestuur en directie stellen we de kaders vast en we werken deze uit met mensen van de werkvloer. Na verloop van tijd evalueren we ook of de gemaakte afspraken worden uitgevoerd zoals afgesproken, of dat deze bijgesteld moeten worden.
Als coördinator van het stafbureau ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende portefeuilles in samenspraak met de medewerkers van het stafbureau en het hoofd stafbureau, zodat de organisatie hierin maximaal wordt ondersteund.


Wat maakt het prettig werken bij GGZ Delfland?

GGZ Delfland biedt je de mogelijkheid om te leren en te groeien. Je krijgt de ruimte om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, binnen de kaders natuurlijk, met als voorwaarde dat de afgesproken resultaten worden behaald. Dat werkt voor mij heel fijn. In mijn functie is het nodig om met verschillende partijen binnen de organisatie beleid af te stemmen. Daarnaast bezoek ik regelmatig de verschillende locaties van GGZ Delfland. Zo leer je niet alleen de organisatie, maar ook meer collega’s kennen. Ik werk binnen mijn eigen team met een dynamische groep collega’s en dat geeft veel werkplezier.


Wat zoeken we in een nieuwe collega?

Op de eerste plaats moet je gekwalificeerd zijn voor datgene wat je wil gaan doen. Naast het vereiste kennisniveau, moet je als persoon flexibel zijn. De ontwikkelingen gaan soms snel, daar moet je wel in kunnen schakelen. Verder is het belangrijk dat je toegankelijk bent en goed kunt samenwerken. Tot slot is humor in het werk onmisbaar. Bij GGZ Delfland werken we heel hard, maar we kunnen ook lachen met elkaar!