Naam: Anouschka Visser
Functie:Klinisch psycholoog en manager behandelzaken
Afdeling: Ambulant volwassenen Schiedam


Wat doe jij dagelijks?

Als klinisch psycholoog voer je zelfstandig (complexe) behandelingen uit en ben je als regiebehandelaar (samen met de andere regiebehandelaren) betrokken bij en verantwoordelijk voor diagnostiek en behandelbeleid dat wordt uitgevoerd binnen jouw team. Daarnaast denk je ook mee over (behandel)inhoudelijk beleid van de organisatie. Jouw input is van groot belang om het inhoudelijk beleid van de organisatie vorm te geven. Je geeft werkbegeleiding en supervisie en aan GZ-psychologen in opleiding en klinisch psychologen in opleiding.


Wat maakt het prettig werken bij GGZ Delfland?

GGZ Delfland is een platte en relatief kleine organisatie wat betekent dat de lijnen kort zijn. Zowel horizontaal is het vaak makkelijk overleggen maar ook verticaal zijn de lijnen kort. In het meerjarenbeleidsplan zijn de kwaliteit van zorg en eigenaarschap bij de professionals leidend. Daardoor zijn er op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, management en behandelinhoud veel mogelijkheden om jouw inbreng vorm te geven.


Wat zoeken we in een nieuwe collega?

Een dynamische, enthousiaste, flexibele en kundige collega die bekend is met en handelt naar behandelrichtlijnen en voor wie goede, doeltreffende, stepped care patiëntenzorg voorop staat. Een collega die zich als regiebehandelaar kan positioneren en richting kan geven aan behandelinhoud. Affiniteit met cognitieve gedragstherapie, schematherapie en/of mentalization based therapie is wenselijk.